Luxe woningen in het centrum van Heemskerk

Heemssuite korting, 15% op alle zonweringsproducten!

Heemsuite Heemskerk, op alle PVC/dryback vloeren gratis legloon aktie en op alle zonweringsproducten 15% korting!

Ideale ligging. Nabij centrum en strand

Het vliegruim laten we vrij voor de zeemeeuwen, maar verder is Heemsuite op veel manieren te bereiken. Vanaf de snelweg A9 afslag Heemskerk arriveer je binnen 5 minuten op de Bachstraat. Daarnaast wandel je zo naar de bushalte Offenbachstraat van lijn 73 en 573.  Vanaf daar zijn de naastgelegen plaatsen Uitgeest en Beverwijk snel te bereiken.

Het centrum van Heemskerk is prima te voet bereikbaar en op de fiets ben je zo op het NS station. Station Heemskerk ligt op zo’n 3,5 km afstand. Vanuit hier is er een directe verbinding naar Alkmaar, Haarlem, Schiphol en Amsterdam.

Heemsuite biedt het beste van 2 werelden. Heemsuite ligt aan de rand van het bruisende dorpscentrum van Heemskerk. Daarnaast is via de duinen het Heemskerkse strand op de fiets te bereiken.

In de Heemskerkse duinen zijn een groot aantal wandel- en fietsroutes die door het Noord-Hollandse Duinreservaat lopen. 

 

Alles bij de hand

Heemskerk heeft ontzettend veel te bieden. Neem plaats op één van de terrasjes in het dorpscentrum, dat op loopafstand is, of ga een middagje winkelen. Er zijn meerdere restaurants, supermarkten, bakkers en slagers in de buurt. Verder zijn er een apotheek, meerdere huisartsen, een bibliotheek, een muziekschool en een ruim aantal sportverenigingen.

Bekijk ook de prachtige foto’s in de collage hierboven eens. Klik op de pijltjes naar links of naar rechts en laat je verleiden door Heemskerk!

Heemsuite’ ligt vlakbij het centrum van Heemskerk. Heel veel voorzieningen liggen dus op 5 minuten loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij Jumbo, Deka, Deen en Albert Heijn. Diverse eetgelegenheden en terrassen vind je in de buurt, zoals ‘Het Dorrup grill en wijn’, Grand café van Ruysdael, in de Kas B.V. en nog veel meer. Verder vind je in het centrum ketens als Hema, Kruidvat, Bart Smit, Bruna, Xenos maar ook fijne boetiekjes voor als je net even iets anders wenst.
In Heemskerk kun je, je sporthart de vrije loop laten. Naast alle sportactiviteiten die je in de bossen en de natuur kunt beoefenen vind je er ook zwembad de waterakkers of bijvoorbeeld tennisvereniging Marquette. Ook zijn er tal van sportscholen te vinden in Heemskerk.