De interesse in het project JULIAAN was groot. Alle woningen zijn verkocht en de bouw van deze 14 woningen is reeds van start gegaan.

Stoer wonen, lekker leven. JULIAAN in een notendop! Stijlvol wonen in een jaren 30-stijl huis, gelegen aan een singel en omringd door bestaand groen. Lekker leven in een nieuw huis, met alle comfort die daarmee gepaard gaat. Maar ook: lekker dichtbij scholen, de speeltuin,  sportfaciliteiten en dagelijkse voorzieningen als de supermarkt.  Op de fiets naar het strand, binnen een halfuur in Amsterdam. Kom jij naar JULIAAN?

 

Architectenbureau van Wilsem en Cabri uit Limmen verzorgt het ontwerp van Juliaan: stoer in een klassiek jasje, gecombineerd met slimme plattegronden. Woonkamer en keuken zijn van een bijzonder ruim formaat en het hele huis kent voldoende indelings- en uitbouwmogelijkheden. Ook niet onbelangrijk: de komende jaren heb je nauwelijks onderhoud.

De woning is afgewerkt met stijlvolle jaren 30-kenmerken in moderne materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Denk aan een kamer en suite, een mooie erker of een extra uitbouw naar je zonnige achtertuin.