Rolhor Dakraam

Een dakraam vind je vaak op zolder of op andere plekken waar een schuine wand is. Door dit raam komt veel daglicht naar binnen, waar je graag gebruik van wil maken. Door het zonlicht komt er ook veel warmte naar binnen. Soms wil je op dat moment graag frisse lucht binnenlaten, zodat het koel blijft in die ruimte. Een hor voor je dakraam is een uitstekende keuze, zodat jij je raam kunt openen zonder dat er muggen binnenkomen.

Product omschrijving

De rolhor Super Nova is zeer geschikt voor je dakraam. De bediening is gemakkelijk en alle horren worden op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent van een passende oplossing. De Rolhor op maat heeft strakke profielen en strak gaas, waardoor deze naadloos in je kozijn past.

Combineer raambekleding met horren

De Melby screenstof kan door de weefstructuur ook fungeren als horrengaas. De geplisseerde Melby screenstof is daarmee zowel praktisch als stijlvol en zorgt voor maximaal zicht naar buiten. Wie kiest voor deze stof is het hele jaar optimaal beschermd tegen insecten. De stof kan ook worden gecombineerd met een 20 mm Plissé Shades of 25 mm Duette® Shades in een combi product.

De hor is te leveren voor alle type/merken dakraam. 

Meet afspraak maken? 
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

Een vraag? Stel hem hier!