SIMON VAN HAERLEM NIEUWBOUWPROJECT

OP ALLE PVC/DRYBACK VLOEREN GRATIS LEGLOON AKTIE 

Een prachtig nieuw project in een gevestigde buurt

Tussen al het groen en water en op steenworp afstand van het centrum ligt de gezellige wijk Assumburg. Deze wijk is rijk aan plantsoenen, parkjes, tal van boomsoorten en waterloopjes. In deze geliefde Heemskerkse buurt zijn we gestart met het nieuwbouwproject Simon van Haerlem.

Comfortabele nieuwbouwwoningen met het beste van nu

Het project Simon van Haerlem kent verschillende typen woningen. Zo komen er 29 hoek- en tussenwoningen met een woonoppervlakte van 129 m2 tot 137 m2. Al deze woningen krijgen een tuin met ligging op het zuidwesten of zuidoosten. Ook komen er 10 twee-onder-een-kap woningen met een ruime woonoppervlakte van 149 m2 tot 160 m2. De tuinen van deze woningen liggen op het zuidwesten of noordwesten. Alle woningen zijn ondertussen verkocht.

Aan de Jeronimus Cooymansstraat en grenzend aan het water verrijst een appartementencomplex met 14 riante appartementen en 2 royale penthouses. Ook deze woningen zijn ondertussen verkocht.

In een later stadium volgt een tweede appartementencomplex met nog eens 16 appartementen.

Een dorps karakter met vele voorzieningen

In Heemskerk geniet je nog écht van het dorpse karakter. Het sfeervolle centrum met een ruim aanbod aan winkels, cafés en restaurants biedt alles wat je nodig hebt. Ook het strand van Heemskerk en Wijk aan Zee zijn lekker dichtbij. Of ga lekker wandelen in de duinen of fietsen in en om Heemskerk. Zo ontdek je nog meer prachtige plekken in de omgeving.