Comfortabele buitenruimtes met
behulp van Buitenzonwering

Buitenzonwering vormt een essentieel element voor zowel woningen als bedrijfspanden, waarbij het niet alleen functioneel is maar ook bijdraagt aan energie-efficiëntie van een gebouw. Of het nu gaat om een sfeervol terras bij een woning of een professionele uitstraling van een bedrijfspand, de juiste buitenzonwering speelt een cruciale rol.

Wij bieden keuze uit een groot assortiment aan zonwering producten. U heeft keuze uit knikarmscherm, uitvalschermen, rolluiken, screens en markiezen. U kunt rekenen op een topkwaliteit, persoonlijke service en een sterke, eerlijke prijs. 

Hoewel zonwering in eerste instantie een functioneel product is, wordt er steeds meer aandacht gegeven aan de vormgeving. Zonwering wordt ook steeds vaker gebruikt als energiebesparend product, denk aan besparing op kosten voor de airco. 

Terraszonwering

Markiezen

Rolluiken 

Screens

Serrezonwering

Buitenjaloezieën

Vensterzonwering

Aanbiedingen

Rolluiken

Een rolluik houdt tijdens de warme zomermaanden de zon buiten en beschermt uw woning tegen hoge temperaturen. In de winter fungeert het als extra isolatie. De stilstaande lucht tussen raam en rolluik zorgt voor een isolatielaag. Zo zorgt een rolluik niet alleen voor meer wooncomfort, maar ook voor een lagere energierekening.

Een rolluik van Parré Wonen is gemaakt van sterke en robuuste materialen, waardoor het tevens inbraakwerend is. De geleiders zijn standaard voorzien van een borstelsysteem dat voor een fluisterstille op- en neergang zorgt en in gesloten stand de beste afsluiting genereert. De rolluiken zijn naast functioneel ook modern vormgegeven. Zo kunt u jarenlang vertrouwen op een soepel werkend rolluik.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is een uiterst effectieve zonwering die een
behaaglijke schaduw op uw terras creëert en tegelijkertijd uw woning koel houdt. Met een zwevend knikarmscherm blijft volledige bewegingsvrijheid op uw terras behouden. Uniek aan het Parré Wonen knikarmscherm is de hoogwaardige kwaliteit en verfijnde afwerking.

Een scherm is standaard uitgevoerd met extra sterke knikarmen. Hierdoor blijft het doek strak en heeft het een hoge windstabiliteit. Het knikarmscherm is verkrijgbaar in diverse modellen. De schermen worden op maat gemaakt, zodat ze altijd voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Zip Screen

Bij een zip screen is de het doek over de volle hoogte gefixeerd aan de zegeleiding, waardoor een naadloze aansluiting met het frame ontstaat en de wind geen grip krijgt op het doek. Een zip screen beperkt binnenkomend zonlicht en behoudt tegelijkertijd uitzicht naar buiten.

Het screen wordt verticaal voor uw raam gemonteerd, waardoor de vrije doorloop langs uw raam behouden blijft. Het luxe zip screen heeft een compacte cassette en het frame heeft geen zichtbare bevestigingspunten. Dit zorgt voor een prachtig design.

Dankzij het unieke veersysteem blijft het doek strak gespannen. Een screen is altijd voorzien van een geweven glasvezeldoek. De sterke glasvezeldraad voorkomt inscheuren en garandeert dat dit screen er jarenlang als nieuw uitziet.