Horren opties 

Rolhor Super Classic

Op zoek naar een raamhor voor middelgrote ramen? De Luxaflex® rolhor Super Classic is dan uitermate geschikt voor jou. Met één handbeweging kun je het horgaas laten oprollen in een kleine cassette. Daarnaast is de rolhor windbestendig.

 

Rolhor Super Nova

Met de Luxaflex rolhor Super Nova hebben insecten geen enkele kans om binnen te komen. Het gaas wordt d.m.v. RVS pen volledig opgenomen in de geleider, hierdoor blijft het gaas gespannen en kan het veel wind opvangen. en.

Plissé raamhor Raffina

Een draaikiepraam, draairaam, schuifraam of dakraam? Kies de Luxaflex Rafinna Plissehor. De premium hor is voor alle ramen geschikt en is speciaal ontwikkeld voor hoge & moeillijk bereikbare ramen. Dit is mogelijk doordat de hor verticaal geplaatst kan worden.

Inzethor Flex

Met de Luxaflex Flex Inzethor geniet u van een frisse wind door uw huis zonder vervelende insecten. De hor is geschikt voor draaikiepramen en klemt u zeer eenvoudig d.m.v. klemveren in het raamkozijn (in de dag). De hor is geschikt voor ieder type kozijn.

 

Plissé hordeur Allure

Een normale openslaande deur of schuifpui? Kies de Luxaflex Allure Plissé Hordeur! De Luxaflex hor wordt bezorgd met boven- en ondergeleider. De zelfklevende ondergeleider is superdun zodat je geen extra drempel in huis krijgt..

Plissé hordeur Volare 

Een enkele deur of schuifpui? Kies de Luxaflex Volare Plissé Hordeur! De Luxaflex hor wordt bezorgd met boven- en ondergeleider. De zelfklevende ondergeleider is superdun zodat je geen extra drempel in huis krijgt.

Rolhor Dakraam

Wanneer de temperatuur daalt in de avond op warme zomerdagen wil je het liefste alle ramen van je huis openzetten. Hierdoor kunnen muggen binnenkomen en je nachtrust flink verstoren. We bieden ook voor dakramen horren aan, zodat jij voor al je ramen een oplossing hebt.

Vaste Hor 

De meest eenvoudige oplossing is een vast hor. Vaste horren kunnen binnen of buiten worden gemonteerd en hebben een minimale inbouwdiepte. Daarnaast zijn vaste horren ook geschikt voor draai-kiepramen, en kunnen ze zonder in de kozijnen te boren of schroeven gemonteerd worden.

Horrenbrochure bestellen Gratis!
Al onze horren worden altijd op maat gemaakt, zodat jij de perfecte oplossing hebt voor je huis. Laat frisse lucht binnen, maar muggen gegarandeerd buiten. Bestel de speciale horrenbrochure helemaal gratis en laat je inspireren en informeren.