Ruime collectie aan
kleurrijke raamdecoratie

Voor ieder raam of deur hebben wij een passende oplossing. Of je nu de zon wilt weren, het donker wilt maken, je huis iets meer wilt isoleren, meer sfeer in je kamer wilt toevoegen of meer privacy wilt? Raamdecoratie is de oplossing.

Wij hebben een ruime collectie duettes, plissés, horizontale (houten) jaloezieën, lamellen, Silhouettes® rol- en vouwgordijnen. In allerlei kleuren, verschillende stoffen met wisselende lichtregulering en van diverse merken als Luxaflex en onze Homecollection. Zelfs de bediening van je raamdecoratie kan je aanpassen naar jouw wens.

Meet en Montage – service

Het meten en monteren van je raamdecoratie is precisie werk. Je wilt het zo strak mogelijk hebben hangen. Laat je raamdecoratie dan meten en monteren door onze gespecialceerde mannen. Heb je raamdecoratie uitgezocht die passen bij je stijl en inrichting, dan komen we bij je thuis om de kozijnen op te meten. Dat kunnen zelfs afwijkende vormen zijn, zoals een rond raam. Of je nu je raamdecoratie in de dag of op de dag wilt, dat bepaal je zelf. Ook bij draai-kiep ramen is inmeten geen probleem.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als de maten bekend zijn bestellen we je gekozen producten, die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt. We plannen een afspraak met je in om je raamdecoratie en eventuele gordijnen te monteren en op te hangen. Het monteren van je raamdecoratie door onze vakmensen heeft als voordeel dat het precies past. Je hoeft zelf niet te stoeien met boormachines, potloodjes, knippen en het korter maken van je raamdecoratie. Wij nemen alles uit handen. Volledig ontzorgen noemen we dat!