Duette Shades 

De Plissé & Duette® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. 

Product omschrijving

Een Duette is het perfecte voorbeeld van een zonwering product dat zowel stijlvol en efficiënt is. Door de speciale structuur van de stof heeft een Duette een isolerende werking. In de zomer wordt de warmte van de zon geweerd en in de winter houdt u de warmte van binnen vast.

Duettes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stoffen en kleuren. Zo kunt u zelf bepalen wat bij u past!  Duette Shades zijn tevens geschikt voor schuine (dak)ramen, serres en draai-/kiepramen. De ruime keuze in bedieningen zorgen er mede voor dat aan al uw wensen wordt voldaan. Een ander groot voordeel van Duette Shades is dat deze zowel top-down als bottom up kunnen. Op deze manier kunt u zelf kiezen hoe u het de duette hangt: van boven naar beneden of juist van beneden naar boven.

Interesse in dit product? Kom langs in de winkel, neem contact met ons op via 0251-234736 of stuur een mail!

Bij de merkcollectie verkopen wij de volledige collectie Duettes van Luxaflex en Zonnelux. Deze collectie duettes biedt volop mogelijkheden qua stof, kleur, en zelfs bediening.
U kunt kiezen voor het unieke oprolbare Smartcord®, voor eenvoudige bediening door LiteRise®, of volledig gemotoriseerd, waaronder het unieke Luxaflex Powerview Motorisation® concept.

Meet afspraak maken? 
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

Een vraag? Stel hem hier!