Duette Shades

De Plissé & Duette® zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. 

Product omschrijving

Een Duette is het perfecte voorbeeld van een zonwering product dat zowel stijlvol en efficiënt is. Door de speciale structuur van de stof heeft een Duette een isolerende werking. In de zomer wordt de warmte van de zon geweerd en in de winter houdt u de warmte van binnen vast.

Duettes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stoffen en kleuren. Zo kunt u zelf bepalen wat bij u past!  Duette Shades zijn tevens geschikt voor schuine (dak)ramen, serres en draai-/kiepramen. De ruime keuze in bedieningen zorgen er mede voor dat aan al uw wensen wordt voldaan. Een ander groot voordeel van Duette Shades is dat deze zowel top-down als bottom up kunnen. Op deze manier kunt u zelf kiezen hoe u het de duette hangt: van boven naar beneden of juist van beneden naar boven.

Interesse in dit product? Kom langs in de winkel, neem contact met ons op via 0251-234736 of stuur een mail!

Bij de merkcollectie verkopen wij de volledige collectie Duettes van Luxaflex en Zonnelux. Deze collectie duettes biedt volop mogelijkheden qua stof, kleur, en zelfs bediening.
U kunt kiezen voor het unieke oprolbare Smartcord®, voor eenvoudige bediening door LiteRise®, of volledig gemotoriseerd, waaronder het unieke Luxaflex Powerview Motorisation® concept.

Duurzaam en Geluiddempend

 

De bijzondere honingraat structuur van Luxaflex® Duette® Shades zorgt op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Duette® Shades worden ook wel dubbele plissés (Dupli) genoemd.

Dakramen, draai-kiepramen en speciale raamvormen.

Ben je opzoek naar een raambekleding die goed warmte reguleert? Dit type raambekleding heeft een honinggraatstuctuur. Door deze structuur blijven de ruimtes warmer in de winter en in de zomer koeler. Duette Shades van Luxaflex zijn in bijna alle raamvormen verkrijgbaar. Hierdoor heb je voor alle ramen in huis een passende oplossing.

Met een Trufit systeem plaats je jouw Duette direct op het glas zonder schade aan te richten aan jouw kozijnen. Ideaal voor deuren, kunststof kozijnen en serres. Tevens ook geschikt voor een draaikiep raam.

Energiebesparende stijl

Wist je dat je tot 50% van de verwarmings- en koelenergie van een huis via de ramen ontsnappen? Hiervoor is een Duette Shade de oplossing.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.