Kinderkamer gordijnen

In de kinderkamer kun je alle kanten op. Speel er op los met kleurige stoffen en vrolijke patronen.

Kinderkamergordijnen vind je in allerlei soorten kleuren, dessins en stoffen.
A House of Happiness

Creër je eigen plekje. 

Ben je een babykamer of kinderkamer aan het inrichten? Dan heb je heel wat keuzes te maken. Wat je ook kiest, we maken het voor je op maat. Bij dé gordijnenfabriek hebben we zoveel leuke stofjes, we helpen je graag verder!

Kinderen houden van kleuren en patronen. Hierin zijn ze vaak uitbundiger dan volwassenen. Dat komt onder andere doordat kinderogen meer contrast nodig hebben. De kleuren moeten dus heftiger en stralender zijn om ze goed te kunnen zien. Pas rond de tienerjaren kan een kind zachte kleuren net zo goed waarnemen en onderscheiden als een volwassene.

Het inrichten van de kinderkamer/babykamer. Waar begin je?

Onze styliste adviseert om te beginnen met de grote vlakken. Zoals de vloeren, muren en gordijnen. Om vervolgens minder grote zaken als lampen, stoelen en commode uit te zoeken. We weten echter hoe dit in de praktijk gaat… de commode en wieg zijn al uitgezocht en oeps, nu moeten de gordijnen nog. Geen stress, we hebben keuze genoeg er is altijd een leuk gordijn te vinden. We hebben nog meer goed nieuws, de levertijd is maar twee weken. Dus je hebt ze ook nog zo in huis.

 

 

A House of Hapiness

4 tips voor kinderkamers

  • Maak de gordijnen net wat speelser door een originele afwerking. Kies bijvoorbeeld voor de Happy Lock afwerking. 
  • Kies voor gordijnen tot de grond, dit geeft een mooiere uitstraling.
  • Bij een heel aantal stoffen kun je ook bijpassende kussentjes krijgen. Mocht je achter de naaimachine kruipen, dan kun je ook de losse stof bestellen voor bijpassende accessoires.
  • Ons L.A.P. Atelier maakt ook allerlei leuke materialen voor op de kinderkamer. Bijvoorbeeld tipi-tenten.

Zijn gordijnen wasbaar?

De meeste gordijnen kun je gelukkig wassen. Wil je het zeker weten? Bekijk dan de specificaties van de stof, hierin staat dit vermeld.

Wist je dat:

…wij ook een duurzame kindercollectie hebben? Zo zijn veel stoffen gemaakt van gerecycled materiaal.
…onze gordijnen voldoen aan alle up to date regels voor veiligheid. Dat is ook belangrijk om te weten.

Inspiratie voor de kinderkamer gordijnen

Kinderkamers kunnen goed kleur gebruiken. Tegenwoordig is er genoeg te krijgen, van te gekke prints tot de mooiste opvallende kleuren. 

 

Slapen als een roosje door verduisterende gordijnen

Slapen doe je extra lekker met verduisterende (vouw)gordijnen, vooral als je in de middag nog een slaapje doet. Veel van onze kinderkamergordijnen hebben deze eigenschap in de stof zitten. Heeft de stof deze eigenschap niet zelf? Laat hem dan voeren met een verduisterende voering.

 

Koop de vrolijke gordijnen op deze foto

Kinderkamer gordijnstof Penguïn is tweezijdig te gebruiken, dubbel zo leuk! Op de voorkant staan pinguïns afgebeeld (zie gordijn) en op de achterkant staan ijskristallen (zie vouwgordijn). Personaliseer je gordijnen met de unieke Happy Lock afwerking. Kies voor stoer antraciet grijs, fris wit of vrolijk oranje. Maak het helemaal af met het bijpassende Penguïn kussen! Superleuk en nu uit voorraad leverbaar.

Een stoere jongenskamer of juist een stoere meisjeskamer? Of juist meer de zachtere tinten, zoals baby-roze of baby-blauw?

Kinderkamers kunnen vaak aardig wat kleur gebruiken, alleen al omdat de meubels minder vullen.

Meet afspraak maken? 
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

Een vraag? Stel hem hier!