Schade aan uw vloer? Wij kunnen u helpen!

Lees hieronder de voorwaarden.  

0251 – 234 736 

bel meteen voor een afspraak 
of stuur een e-mail

 

E-mail voor afspraak

Verzekeringswerk, Schades en offertes

Schades aan uw inrichting kunnen altijd ontstaan, vaak wordt dit vergoed door uw inboedel of opstalverzekering.

Wij adviseren u binnen 24 uur aan de verzekeringsmaatschappij te melden wat er aan de hand is, ook al twijfelt u of de schade binnen de dekking valt. Afhankelijk van de hoogte van het schadebedrag wil de verzekeraar een schade/taxatie rapport.

Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed en juist advies, voor grote en kleine schades. Gaat het om een kleine schade? Dan kan het met het juiste product vaak door uzelf gerepareerd worden. Is de schade toch wat groter? Dan schakelen wij onze expert in om te bepalen wat er moet gebeuren. Wij begrijpen dat u graag wilt genieten van uw huis!

Wat is onze werkwijze? 

  • Na uw melding maken wij een afspraak voor de expert bij u thuis, deze bespreekt met u de schade en koppelt dit terug naar onze binnendienst.
  • Onze binnendienst stuurt u vervolgens een proforma factuur waarin alle kosten vermeld staan en welke u kunt doorsturen naar de verzekering.
  • Voor dit voortraject rekenen wij eenmalig € 100,-, dit wordt in mindering gebracht op de factuur als alles door gaat.
  • Gaat u of de verzekering akkoord met de proforma factuur? Dan plannen wij in overleg met u de herstelwerkzaamheden in. De € 100,- die u heeft betaald voor het voortraject wordt verrekend en u kunt de definitieve factuur doorsturen naar de verzekering.
  • Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles netjes gelegd/gemonteerd wordt.
  • Indien er overige werkzaamheden gedaan moeten worden (denk aan leveren bouwdroger, verplaatsen meubelen enz) denken wij hier uiteraard in mee, bespreek dit met de expert.

Get an Estimate

h

Plan Your Move

}

Schedule Your Move