Slaapkamer gordijnen

GGordijnen in je slaapkamer geven sfeer, verduistering en privacy. Om ook licht te houden in de slaapkamer, is de combinatie van een transparant (vitrage of inbetween) in combinatie met een (semi)-verduisterende gordijnen.
A House of Happiness

Creër je eigen plekje. 

Gordijnen voor je slaapkamer

Gordijnen in je slaapkamer geven sfeer, verduistering en privacy. Om ook licht te houden in de slaapkamer, is de combinatie van een transparant (vitrage of inbetween) in combinatie met een (semi)-verduisterende gordijnen.

Transparant gordijnen voor de privacy

Een vitrage, inbetween of licht vouwgordijn zorgt voor privacy in de slaapkamer. Dit beperkt de inkijk van buitenaf en houdt de kamer licht.

Verduisterende gordijnen voor de nachtrust

De (semi-) verduisterende gordijnen zijn ideaal voor de nacht.

Ter inspiratie

Hieronder vind je een aantal ingerichte slaapkamers ter inspiratie. Onder elke stijl staan de gebruikte stoffen, de perfecte combinatie.

 

 

Slaapkamer in het groen

Slapen in een groene omgeving, dat doet de mens goed. Op deze foto’s zie je de groene elementen terugkomen in de gordijnen, inbetweens en vouwgordijnen.

Mooi detail: de leatherlook gordijngreep. Dit geeft een trendy uitstraling en voorkomt viezigheid, omdat je de gordijnen niet aanraakt bij het open- en dichtdoen.

Wil je een stoere look in de slaapkamer? Kies dan voor gordijnen op ringen. Deze zijn er in verschillende kleuren en maten.

Slapen in rood

Heerlijk in de slaapkamer; gevoerde gordijnen. Gevoerde gordijnen hebben een langere levensduur, zijn geluiddempend, verduisterend en isoleren bij warmte en kou. Mooie bijkomstigheid is dat ze ook nog eens energie besparen en een extra mooie soepele valling krijgen. De stof Blom van a House of Happiness die je op de foto ziet is met een waterbesparende techniek geprint, waarbij zo’n 80% minder water wordt gebruikt! Dat slaapt lekker!

Get the Linnen Look

Linnen geeft de slaapkamer een stoere uitstraling. Onze linnen-look heeft de uitstraling van linnen en het gemak van polyester: wasbaar en kreukt niet. Plus nog het grote voordeel dat het niet krimpt. Ook niet bij temperatuurverschillen. De neutrale kleuren op deze foto zijn tijdloos en gaan langer mee. Gordijnen zijn duurzame producten. Ze hebben een gemiddelde levensduur van 8 jaar. Kies een stijl die bij je slaapkamer past.

Meet afspraak maken? 
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

Een vraag? Stel hem hier!