Splendid Pliss

De Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product, destijds speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn.

Product omschrijving

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratie product, destijds speciaal ontwikkeld
voor een kunststof kozijn. Uiteraard is het product ook toepasbaar voor een houten of aluminium kozijn. Het product is compleet geïntegreerd in een aluminium frame, welke door middel van magneet- en staalband wordt gemonteerd op het kozijn.

 De Splendid Pliss bevindt zich met het frame tussen de glaslatten van het kozijn, wat zorgt voor een nagenoeg vlak geheel. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor het product op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. Zowel top down, als bottom up. Door het unieke vergrendelsysteem is het mogelijk om dit product tot 2000 MM breed te produceren, zodat het voor bredere kozijnen ook toepasbaar is. Door de bevestiging van het dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product makkelijk worden verwijderd van het kozijn.

Profielkleuren: RAL9016, RAL9010, RAL9001, RAL7016 (andere ral kleuren op aanvraag is mogelijk.)
Materiaal: Aluminium
Hoogte: 2000 MM (max)
Breedte: 2000 MM (max)

De stoffen van de Splendid Pliss zijn in 4 verschillende stoffen en 10 verschillende kleuren per stof te verkrijgen. Deze zijn leverbaar in onderstaande stofsoorten:

  • Decoratief (doorschijnend)
  • Niet doorschijnend (niet verduisterend)
  • Geheel verduisterend (verduisterend)
  • DUO stof (doorschijnend)

Meet & Montageservice 

Ondanks de eenvoudige montage van dit unieke raamdecoratie product, vergt het inmeten van het product de nodige precisie en aandacht. Om tot een perfect eindresultaat te komen, doen wij het inmeten gratis. 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.