Verticale Jaloezie Stof

Met verticale jaloezieën op maat creëer jij de ideale sfeer in jouw woonkamer. Door de strakke lijnen geven de lamellen ieder interieur een gestroomlijnde look. Ze bieden een ideale oplossing voor hoge ramen, schuifpuien en openslaande deuren. Ook schuine ramen en raam-deurcombinaties zijn geen probleem.

Product omschrijving

Stel je verticale jaloezieën zelf samen

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm. Stel de perfecte combinatie van vorm en functie samen voor je woning. Kies de gewenste kleur uit een ruim aanbod aan kleuren materialen. Onze collectie verticale lamellen bestaan uit aluminium, stoffen en panelen van PVC. Zo is er voor iedere ruimte en situatie een oplossing, zelfs voor in de badkamer.

Naast de kleur van de lamellen kies je zelf de bedieningszijden: pakket naar links, rechts, verdeeld of het midden. De manier waarop je de lamellen bedient is verschillend. Zo kun je kiezen voor de uitvoering met bedieningskoord en ketting of voor een bedieningsstok. Er is ook een mogelijkheid om de lamellen elektrisch te bedienen voor extra gemak.

Stoffen lamellen

De collectie stoffen lamellen is verkrijgbaar in verschillende transparanties; transparant, lichtdoorlatend en verduisterend. De stoffen hebben een prachtige lichtfiltering en uitgebreide mogelijkheden in kleuren en texturen. Van moderne pastelkleuren tot klassieke neutrale kleuren: met de kleur bepaal je de sfeer van jouw interieur. Hiermee zijn de lamellen volledig in harmonie met jouw interieur. Kies voor een 89 of 127 mm lamel. De lamelstoffen zijn 100% polyester stoffen. Twijfel je over de kleur van de verticale jaloezieën? Vraag dan gratis een kleurstaal aan via de website. 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.