Thuis werken in stijl, hierbij wat tips!

Nu we allemaal aan het thuiswerken zijn geslagen is ook de tijd gekomen om dat op een, voor lichaam en geest, verantwoorde en aangename manier te doen. In deze blog, lees je tips over hoe je dat realiseert.…

Stoer en zakelijk.. 
Stijlvol en Informeel..
Gemak dient de mens!

 

éWerk productief thuis met Luxaflex®
Om ook thuis geconcentreerd te werken is een optimale lichtbeleving van belang. Ook willen we niet afgeleid worden door storende invloeden van buiten, zoals insecten.

Keep it simple
Wit is de ideale basiskleur voor het interieur van je thuiskantoor. Ook de keuze van raamdecoratie is belangrijk. Met Duette® Shades filter je het felle zonlicht, maar beleef je nog steeds het daglicht optimaal doordat het materiaal semi-transparant is. Zo heb je geen inkijk én is de kamer rustig en licht genoeg om goed te kunnen werken. Hoe donkerder een kamer is, hoe sneller een gevoel van moeheid je productiviteit af doet nemen!
Maar… als je kiest voor een semi-transparante stof, kun je ook voor donkerder gekleurde Plissé of Duette® Shades kiezen als accent.

Gemak dient de mens!
De optimale lichtinval kan je snel en simpel automatisch instellen, als je je raambekleding uitrust met PowerView® Automation. Hiermee kun je altijd en overal de lichtinval in je woning regelen via de afstandsbieding of vooraf, op gezette tijden of bij bijvoorbeeld zonsopgang, instellen met de app
voor op je tablet of smartphone.
Niet zoemen tijdens het Zoomen
Met Luxaflex® Horren houd je insecten buiten terwijl je je werkplek wel kunt ventileren. Dat is toch net even iets prettiger werken!
Een van de Luxaflex® specialist Parré Wonen in Heemskerk vertelt je graag alles over de mogelijkheden, bij je thuis of per videoadvies.

Meet afspraak maken? 
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

Een vraag? Stel hem hier!