Rolgordijnen

Van verduisterende rolgordijnen tot elektrische rolgordijnen

Product omschrijving

Wat is een rolgordijn?

Je hebt er misschien al vaak van gehoord, maar wat zijn rolgordijnen nu eigenlijk? Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Door middel van een touw of koord kun je het rolgordijn laten zakken of omhoog trekken. Zo bepaal je zelf de gewenste hoogte én lichtinval. Maar rolgordijnen brengen nog veel meer voordelen met zich mee!

De voordelen van een rolgordijn

In de basis zijn er twee varianten: lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je een gefilterde lichtinval en met verduisterende rolgordijnen verduister je een ruimte in een handomdraai. Daarnaast brengt een rolgordijn de volgende voordelen met zich mee:

  • Dankzij de stijlvolle uitstraling van het rolgordijn is deze raamdecoratie een toevoeging op ieder interieur. Mix en match zelf verrassende combinaties!
  • Rolgordijnen bieden je precies de privacy die je wenst. Omdat je de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kunt afstellen, bepaal je zelf in hoeverre buitenstaanders naar binnen kunnen kijken.
  • Het gebruiksgemak is absoluut één van de voordelen van een rolgordijn. Door middel van een touw of koord kun je het rolgordijn eenvoudig bedienen.
  • Rolgordijnen geven goede isolatie. In de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter de warmte binnen. Dat bespaart op je energierekening!

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.