Houten Jaloezieën 

 In alle kleuren verkrijgbaar met kleur op maat •
Maatwerk voor elk raam • Leverbaar met 50 en 70 mm lamellen

Product omschrijving

Voor kleine en grote ramen

Houten jaloezieën zijn in twee breedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter; op die manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is. Ons maatwerk is echt maatwerk. De houten jaloezieën worden door ons van begin tot eind compleet op maat gemaakt.

Bij ons kun je óók de gewenste bedieningszijde, het type bediening en kleur en dessin van het ladderband bepalen. Door deze extra opties weet je zeker dat je een 100 procent op maat gemaakte houten jaloezieën bestelt.

Ladderbanden met linnentextuur

Alle houten jaloezieën kunnen op maat bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen voor de horizontale jaloezieën, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen.

Natuurlijk Lichtinval

Een groot voordeel van houten jaloezieën is dat de lichtinval natuurlijk is. Er komt een mooie, warme kleur licht naar binnen. In de woonkamer zorgt dit voor sfeer en in de slaapkamer zorgt het voor een natuurlijke manier van wakker worden.

Houten jaloezieën op maat

Een ander voordeel van houten jaloezieën op maat is dat deze geschikt zijn voor ieder raam. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein het raam is. De houten jaloezieën worden door Luxaflex® volledig op maat gemaakt. Al onze producten van de binnencollectie worden altijd op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent van de perfecte oplossing voor je huis.

Raamdecoratie schoonmaken

Houten jaloezieën is makkelijk schoon te houden. Alles wat je nodig hebt is een vochtig doekje. Dit kan veel schelen bij bijvoorbeeld een allergie, maar is ook gewoon erg makkelijk in het gebruik.

Kindveiligheid

Alles in huis moet veilig zijn, zeker je kinderen rondspelen. Bij Luxaflex® beschouwen we kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met kleuters en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Neem ons smarthome systeem PowerView® Automation, veilig en gemakkelijk!

Meet afspraak maken? 
Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

Een vraag? Stel hem hier!