Houten Jaloezieën

 In alle kleuren verkrijgbaar met kleur op maat •
Maatwerk voor elk raam • Leverbaar met 50 en 70 mm lamellen

Product omschrijving

Voor kleine en grote ramen

Houten jaloezieën zijn in twee breedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter; op die manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is. Ons maatwerk is echt maatwerk. De houten jaloezieën worden door ons van begin tot eind compleet op maat gemaakt. Bij ons kun je óók de gewenste bedieningszijde, het type bediening en kleur en dessin van het ladderband bepalen. Door deze extra opties weet je zeker dat je een 100 procent op maat gemaakte houten jaloezieën bestelt.

 

Ladderbanden met linnentextuur

Alle houten jaloezieën kunnen op maat bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen voor de horizontale jaloezieën, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen.

 

Houten jaloezieën op maat

Een ander voordeel van houten jaloezieën op maat is dat deze geschikt zijn voor ieder raam. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein het raam is. De houten jaloezieën worden door Luxaflex® volledig op maat gemaakt. Al onze producten van de binnencollectie worden altijd op maat gemaakt, zodat jij verzekerd bent van de perfecte oplossing voor je huis.

 

PowerView® Automation

Voor de ultieme gestroomlijnde raambekleding voor je smarthome combineer je houten jaloezieën met onze bekroonde PowerView® Automation. Geniet van het uitzicht met een simpele druk op de knop. Of stel in dat de houten jaloezieën precies op het juiste moment worden opgetrokken om het ochtendlicht binnen te laten stromen en heerlijk wakker te worden. Je kunt houten jaloezieën programmeren via onze PowerView® app op je smartphone, tablet of slimme assistent.

Heeft u een vraag stel hem hier!

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.