Elektrische Rails 

De gordijnen collectie biedt zorgvuldig geselecteerde stofkwaliteiten, variërend van open en transparant tot dicht en lichtwerend, waardoor het licht gefilterd wordt, of de ruimte juist verduisterd wordt door verduisterende gordijnen.

Product omschrijving

Luxaflex® Gordijnen worden altijd geleverd op een rail met PowerView® Automation. Zo kun jij je raamdecoratie op afstand bedienen, met de Pebble of via je telefoon of tablet. De bekroonde smart home systeem werkt onder andere met Apple home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest, maar ook als losse app of afstandsbediening. Gebruik het om je te helpen ontwaken, voor een veiliger gevoel of om een andere sfeer te creëren – geheel automatisch. Kies bijvoorbeeld voor automatische verduisterende gordijnen voor in je slaapkamer.

Gordijnen op maat gemaakt

Luxaflex® Gordijnen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende plooien; enkele plooi, dubbele plooi (vlinderplooi), dubbele retour plooi en wave plooi. De wave plooi wordt gecreëerd door de toepassing van een ‘waveband’. Hierdoor valt het gordijn soepel in de plooi en ontstaat er een zogenaamd golfeffect, waarbij het gordijn onder de rail doorloopt. Luxaflex® biedt een ruime keuze aan stoffen, kleuren, weefsels en functionaliteit. Het kleurenpalet is door onze stylisten afgestemd op de actuele woonthema’s. Zo bieden we een breed scala aan stoffen. Speel met kleur en transparantie voor een maximaal licht- en stijleffect. De keuze is aan jou!

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.