Elektrische Rails 
COMING SOON ZOMER 2021

Sfeervol en Elegant

De gordijnen collectie biedt zorgvuldig geselecteerde stofkwaliteiten, variërend van open en transparant tot dicht en lichtwerend, waardoor het licht gefilterd wordt, of de ruimte juist verduisterd wordt door verduisterende gordijnen.

Product omschrijving

Luxaflex® Gordijnen worden altijd geleverd op een rail met PowerView® Automation. Zo kun jij je raamdecoratie op afstand bedienen, met de Pebble of via je telefoon of tablet. De bekroonde smart home systeem werkt onder andere met Apple home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest, maar ook als losse app of afstandsbediening. Gebruik het om je te helpen ontwaken, voor een veiliger gevoel of om een andere sfeer te creëren – geheel automatisch. Kies bijvoorbeeld voor automatische verduisterende gordijnen voor in je slaapkamer.

Gordijnen op maat gemaakt

 

Luxaflex® Gordijnen op maat zijn verkrijgbaar in verschillende plooien; enkele plooi, dubbele plooi (vlinderplooi), dubbele retour plooi en wave plooi. De wave plooi wordt gecreëerd door de toepassing van een ‘waveband’. Hierdoor valt het gordijn soepel in de plooi en ontstaat er een zogenaamd golfeffect, waarbij het gordijn onder de rail doorloopt. Luxaflex® biedt een ruime keuze aan stoffen, kleuren, weefsels en functionaliteit. Het kleurenpalet is door onze stylisten afgestemd op de actuele woonthema’s. Zo bieden we een breed scala aan stoffen. Speel met kleur en transparantie voor een maximaal licht- en stijleffect. De keuze is aan jou!

 

   

  Extra luxe? Kies voor gevoerde gordijnen

   

  Het voeren van gordijnen kent vele voordelen. Dit is afhankelijk van het doel en de ruimte waar je gordijnen hangen, maar voor iedere ruimte heeft meerdere voordelen. Wij hebben alles op een rijtje gezet voor jou, zodat jij kunt genieten van je stijlvolle gordijnen op maat gemaakt..

  Extra luxe? Kies voor gevoerde gordijnen

   

  Het voeren van gordijnen kent vele voordelen. Dit is afhankelijk van het doel en de ruimte waar je gordijnen hangen, maar voor iedere ruimte heeft meerdere voordelen. Wij hebben alles op een rijtje gezet voor jou, zodat jij kunt genieten van je stijlvolle gordijnen op maat gemaakt..

  Eindeloos combineren

   

  De kamerhoge gordijnen geven elke kamer een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien bevordert deze raambekleding de akoestiek in huis. De collectie bestaat uit 128 stoffen en talloze kleuren en weefsels, waarmee ingespeeld wordt op actuele woontrends. Hierdoor kun je deze collectie gemakkelijke combineren met onze andere collecties.

   

  Er zijn allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk, van diepe kleuren in stevige materialen tot linnentinten in zachte stoffen. Opvallend zijn de twee nieuwe stoffen: trendy velvet stof Vayen en verduisterend dim-out doek Harper.

  Bijna alle gordijnstoffen zijn ook toepasbaar als vouwgordijnen, voor een harmonieus geheel in je interieur. Luxaflex® Vouwgordijnen zijn voorzien van horizontale baleinen, voor een mooi en strak resultaat. Daarnaast kun je onze gordijnen combineren met andere producten. Combineer dit met Powerview® Automation bediening om alles automatisch te laten bewegen via je telefoon of tablet. Gordijnenop maat gemaakt geeft jouw interieur een luxe uitstraling, zodat de raamdecoratie perfect past. Hierdoor hoef jij je nergens zorgen over te maken.

   

  Daarnaast kun je onze gordijnen met nog veel meer raamdecoratie producten combineren. Bekijk hier al onze raambekleding.

  Meet afspraak maken? 
  Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op. 

  Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer even eventueel adres gegevens in. 

  Een vraag? Stel hem hier!