Verticale Jaloezie Kunststof/PVC

Met verticale jaloezieën op maat creëer jij de ideale sfeer in jouw woonkamer. Door de strakke lijnen geven de lamellen ieder interieur een gestroomlijnde look. Ze bieden een ideale oplossing voor hoge ramen, schuifpuien en openslaande deuren. Ook schuine ramen en raam-deurcombinaties zijn geen probleem.

Product omschrijving

Stel je verticale jaloezieën zelf samen

Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in breedtes van 52 tot 127 mm. Stel de perfecte combinatie van vorm en functie samen voor je woning. Kies de gewenste kleur uit een ruim aanbod aan kleuren materialen. Onze collectie verticale lamellen bestaan uit aluminium, stoffen en panelen van PVC. Zo is er voor iedere ruimte en situatie een oplossing, zelfs voor in de badkamer.

Naast de kleur van de lamellen kies je zelf de bedieningszijden: pakket naar links, rechts, verdeeld of het midden. De manier waarop je de lamellen bedient is verschillend. Zo kun je kiezen voor de uitvoering met bedieningskoord en ketting of voor een bedieningsstok. Er is ook een mogelijkheid om de lamellen elektrisch te bedienen voor extra gemak.

Kunststof lamellen | Luxaflex®

De Luxaflex® kunststof lamellen zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. De PVC lamellen creëren een moderne en elegante look en zijn verkrijgbaar in diverse prints voor grote ramen, schuifdeuren en schuine ramen. 

De kunststof jaloezieën zijn antibacterieel en ideaal voor ruimtes in de horeca of gezondheidszorg. Mede omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn. De Luxaflex® kunststof lamellen zijn voorzien van Greenscreen® stoffen, zodat het PVC-materiaal herbruikbaar is. 

Er zijn verschillende lamelbreedtes beschikbaar voor de Luxaflex® kunststof lamellen, namelijk 52mm, 70mm, 89mm en 127mm. De bedieningen die bij de PVC lamellen horen, zijn een monocommando ketting, koord en ketting, pakket- en bedieningszijde links of rechts en elektrisch met ingebouwde trafo.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Vul graag duidelijk uw naam, telefoonnummer en eventueel adres gegevens in.